Твојата online продавница - Твојот online бизнис

БЕЗБЕДНО ПЛАЌАЊЕ

Прифаќаме Visa, MasterCard®
Кога станува збор за купување на било што преку Интернет, безбедното плаќање е најважно. Целокупната сајбер безбедност на нашата продавница и особено безбедноста на процесот на наплата е нешто што многу внимаваме. Секое ваше пазарења на ТопБазаро ќе бидат забавно и пред се, безбедно искуство. Ако имате потешкотии во процесот на плаќање, секогаш можете да се обратите до нашиот оддел за поддршка на клиенти со вашите прашања за наплата.

ПАРТНЕРСКА ПРОГРАМА

Работиме заедно
Topbazaro.com е систем за интернет трговија кој е управуван од фирмата Блу Тек Комуникации ДООЕЛ Скопје и овозможува инфраструктура за Трговците да ги продаваат своите производи и услуги на Купувачите. Нуди комплетен сервис кој вклучува софтвер за самостојни интегрирани е-продавници, и комплетен спектар на логистички услуги потребни за вршење трговија преку Интернет, како и онлајн продажба на производи, т.е. нуди можност за нарачување на артикли и испорака на истите. Ако сакате да го проширите Вашиот бизнис online, контактирајте на следниот емаил: contact@blutek.mk, со задоволство ќе Ви одговориме!

Контакт информации

Блу тек комуникации дооел Скопје ЕДБ MK4032012519218 ЕМБС 6824196
Локација
ул. Даме Груев бр. 7/9-3 1000 Скопје
Корисничка поддршка
Понеделник - Петок 10:00 — 15:00
Е-маил контакт