TopBazaro

- On-line ПРОДАВНИЦА   

- СИГУРНО И БЕЗБЕДНО ПЛАЌАЊЕ  

- БРЗА ДОСТАВА

ПАРТНЕРСКА ПРОГРАМА

Topbazaro.com е систем за интернет трговија кој е управуван од фирмата Блу Тек Комуникации ДООЕЛ Скопје и овозможува инфраструктура за Трговците да ги продаваат своите производи и услуги на Купувачите. Нуди комплетен сервис кој вклучува софтвер за самостојни интегрирани е-продавници, и комплетен спектар на логистички услуги потребни завршење трговија преку Интернет, како и онлајн продажба на производи, т.е. нуди можност за нарачување на артикли и испорака на истите. Ако сакате да го проширите Вашиот бизнис online, контактирајте на следниот емаил: contact@blutek.mk, со задоволство ќе Ви одговориме!

Можност за купувачите да го купат производот, без да креираат профил - за побрзи трансакции. Истиот купувач ги внесува личните податоци, адресата на испорака и начин на плаќање на checkout.

Бојан
Customer

БЕЗБЕДНО ПЛАЌАЊЕ

Блутек комуникации

Прифаќаме Visa, MasterCard®

Кога станува збор за купување на било што преку Интернет, безбедното плаќање е најважно. Целокупната сајбербезбедност на нашата продавница и особено безбедноста на процесот на наплата енешто што многу внимаваме. Секое ваше пазарења на ТопБазаро ќе бидат забавно ипред се, безбедно искуство. Ако имате потешкотии во процесот на плаќање,секогаш можете да се обратите до нашиот оддел за поддршка на клиенти со вашитепрашања за наплата.

Локација

www.topbazaro.com

Str Dame Gruev 7/9-3, 1000 Skopje Macedonia

Корисничка поддршка

Понеделник-Петок

10:00 AM — 3:30 PM

Контакт информации

Следете не на социјалните мрежи